Jonneke Siebrand

Wat kan Jonneke voor je doen?

Je wilt een spraakmakend thema voor een bijeenkomst, een unieke presentatie van jouw boodschap of een muzikale omlijsting bij een gelegenheid.  Zet Jonneke in als:

Creatief brein

Het organiseren van een congress, symposia of festival is veelomvattend. Je wilt een boodschap over brengen of een bepaald effect creëren. Jonneke bedenkt unieke en doeltreffende concepten. Ze zorgt voor de rode draad gedurende de bijeenkomst en brengt de boodschap op een unieke wijze onder de aandacht van je publiek. Jonneke laat een ander geluid horen!

Sneldichter

 In mum van tijd een gebeurtenis of boodschap in dichtvorm op papier. Jonneke hoort, (door)ziet en rijgt de hoogtepunten in rijmvorm aaneen.  Een luchtige onderbreking of spraakmakende afsluiting als centrale performance. Een fijnzinnige en persoonlijke act als mobiele performance tussen het publiek. 

(stand-up) Songwriter

Als improvisatietalent in klank en taal schrijft Jonneke muziek op maat. Dit kan ook op locatie, tijdens een evenement. Op treffende wijze vat zij de kern van de gebeurtenis samen en vertolkt zij deze in een gedicht of lied. Een unieke en doeltreffende afsluiting de dag!

Muzikant

Muzikaliteit en improvisatietalent maken Jonneke tot een allround muzikant op toetsen en zang. Van easylistening tot jazz of funk, zang begeleid op piano of accordeon .Ze speelt zichzelf in de kijker tijdens een centrale act of zorgt voor een muzikale omlijsting met fijne achtergrondmuziek.  Een demontabele rode vleugel zorgt voor een prachtig decor. 

Jonneke Siebrand

Entertainer

Jonneke is een rasentertainer. Ontwapenend en altijd inspelend op de situatie tovert ze vrijwel meteen een lach op ieders gezicht. Haar bekende typetje is Sjaan Jordaan. Deze act met amsterdamse gezelligheid, smartlappen en accordeon. Klik op onderstaande link voor nog meer muzikaal entertainment & typetjesacts.